nokia2mp

11 Dec 2012 1,087 views
 
supporter of
atom rss 1.0 rss 2.0
web browser google del.icio.us digg technorati
| lost password
birth date
cancel
photoblog image Moviments 1. Aleatori

Moviments 1. Aleatori

Moviments aleatoris. Els infants es mouen en totes direccions amb l'objectiu d'ocupar el màxim espai possible del seu món. És un univers en construcció i per tant han d'explorar i s'han de moure tant com puguin. És el procés de l'aprenentatge. Té una mecànica de corda elàstica amb moltes anades i tornades al punt de partida per aprendre a base d'errors i repeticions. Els progenitors en una punta de la corda agafant-la amb fermesa i deixant-la anar intentant mantenir el control en funció d'un criteri incert. No hi ha mètode científic ni manual d'instruccions. Els infants tibant de la punta per assolir més territori. La por ajuda a sobreviure i a adaptar-se rapidament als nous escenaris que tant els infants com els pares van descobrint. Moviments aleatoris, control i por. És la mecànica de l'aprenentatge.

 

Random movements. Children move in all directions in order to occupy the maximum possible space.It is a universe under construction and therefore they have to move and explore as much as possible. It is the learning process. It has the mechanics of an elastic cord with many comings and goings to the starting point to learn through errors and repetitions. Parents at one end of the rope holding it firmly and releasing it trying to maintain control based on uncertain principles. There is no scientific method or instruction manual. Children pulling off the end to cover more territory. Fear helps to survive and adapt quickly to the new scenarios that both children and parents are discovering. Random movements, control and fear. It's the mechanics of learning.

Moviments 1. Aleatori

Moviments aleatoris. Els infants es mouen en totes direccions amb l'objectiu d'ocupar el màxim espai possible del seu món. És un univers en construcció i per tant han d'explorar i s'han de moure tant com puguin. És el procés de l'aprenentatge. Té una mecànica de corda elàstica amb moltes anades i tornades al punt de partida per aprendre a base d'errors i repeticions. Els progenitors en una punta de la corda agafant-la amb fermesa i deixant-la anar intentant mantenir el control en funció d'un criteri incert. No hi ha mètode científic ni manual d'instruccions. Els infants tibant de la punta per assolir més territori. La por ajuda a sobreviure i a adaptar-se rapidament als nous escenaris que tant els infants com els pares van descobrint. Moviments aleatoris, control i por. És la mecànica de l'aprenentatge.

 

Random movements. Children move in all directions in order to occupy the maximum possible space.It is a universe under construction and therefore they have to move and explore as much as possible. It is the learning process. It has the mechanics of an elastic cord with many comings and goings to the starting point to learn through errors and repetitions. Parents at one end of the rope holding it firmly and releasing it trying to maintain control based on uncertain principles. There is no scientific method or instruction manual. Children pulling off the end to cover more territory. Fear helps to survive and adapt quickly to the new scenarios that both children and parents are discovering. Random movements, control and fear. It's the mechanics of learning.

comments (0)

no comments yet, be the first to write one!

Leave a comment

must fill in
[stop comment form]
show
for this photo I'm in a positive comments icon ShMood©
camera BlackBerry 8900
exposure mode full manual
shutterspeed 0/1s
aperture f/0.0
sensitivity unknown
focal length 0.0mm
Paternitat 2Paternitat 2
Moviments 2. Predictibles.Moviments 2. Pre...
El pressentimentEl pressentiment

Warning