nokia2mp

12 May 2012 1,159 views
 
supporter of
atom rss 1.0 rss 2.0
web browser google del.icio.us digg technorati
| lost password
birth date
cancel
photoblog image La primavera a Barcelona

La primavera a Barcelona

La primavera arriba a la ciutat de Barcelona a sotragades. El mes d'abril serveix per donar la benvinguda al bon temps i al maig sembla que tothom ha oblidat l'hivern. Però el clima és capriciós i hi ha dies que juga amb la memòria de la gent portant records de setmanes passades. Amb aquesta incertesa la gradació d'indumentàries és notable. Una de les estampes clàssiques de la gent de la ciutat en aquestes dates de dubte climàtic. Es barregen tendències de tota mena amb mides, capes i llargàries que despisten a l'observador més impassible. Des de senyors amb jersei i abric fins a guiris que confonen el pla de la catedral amb la platja de fenals de Lloret de Mar. Aquest no ha estat un any gaire fred. La meva dona ho mesura en funció dels jerseis que s'ha posat i diu que aquest any no li han calgut gaires. Jo no tinc una mesura quantitativa tan exacte i només em guio per la memòria a curt termini i per les meves ganes perpetues que arribi la calor de l'estiu. Està tot just al caure.

 

 

The spring reaches Barcelona city in several waves. The month of April serves to welcome the good weather and in May it seems that everybody has forgotten the winter. But the climate is faddy and there are days that plays with the memory of the people bringing regards of the past weeks. With this uncertainty the gradation of clothings is remarkable. One of the classical images of the people of the city in these dates of climatic doubt. They mix all kind of trends with sizes, layers and lengths that mislead even the most impassive observer . Since gentlemen with pullovers and coats up to tourist that mix up the cathedral lane with the fenals beach of Lloret of Mar. This year hasn't been really cold. My wife measures the temperature of the year with regard to the pullovers that she has used. She says that this year have not been so many. I don't have a quantitative measure as exact as this one and I only guide myself with the short term memory and for my perpetuate wishes to feel the heat of the summer. It is just coming.

La primavera a Barcelona

La primavera arriba a la ciutat de Barcelona a sotragades. El mes d'abril serveix per donar la benvinguda al bon temps i al maig sembla que tothom ha oblidat l'hivern. Però el clima és capriciós i hi ha dies que juga amb la memòria de la gent portant records de setmanes passades. Amb aquesta incertesa la gradació d'indumentàries és notable. Una de les estampes clàssiques de la gent de la ciutat en aquestes dates de dubte climàtic. Es barregen tendències de tota mena amb mides, capes i llargàries que despisten a l'observador més impassible. Des de senyors amb jersei i abric fins a guiris que confonen el pla de la catedral amb la platja de fenals de Lloret de Mar. Aquest no ha estat un any gaire fred. La meva dona ho mesura en funció dels jerseis que s'ha posat i diu que aquest any no li han calgut gaires. Jo no tinc una mesura quantitativa tan exacte i només em guio per la memòria a curt termini i per les meves ganes perpetues que arribi la calor de l'estiu. Està tot just al caure.

 

 

The spring reaches Barcelona city in several waves. The month of April serves to welcome the good weather and in May it seems that everybody has forgotten the winter. But the climate is faddy and there are days that plays with the memory of the people bringing regards of the past weeks. With this uncertainty the gradation of clothings is remarkable. One of the classical images of the people of the city in these dates of climatic doubt. They mix all kind of trends with sizes, layers and lengths that mislead even the most impassive observer . Since gentlemen with pullovers and coats up to tourist that mix up the cathedral lane with the fenals beach of Lloret of Mar. This year hasn't been really cold. My wife measures the temperature of the year with regard to the pullovers that she has used. She says that this year have not been so many. I don't have a quantitative measure as exact as this one and I only guide myself with the short term memory and for my perpetuate wishes to feel the heat of the summer. It is just coming.

comments (0)

no comments yet, be the first to write one!

Leave a comment

must fill in
[stop comment form]
show
for this photo I'm in a positive comments icon ShMood©
camera BlackBerry 9300
exposure mode full manual
shutterspeed 0/1s
aperture f/0.0
sensitivity unknown
focal length 0.0mm
Paternitat 2Paternitat 2
La feina ben feta.La feina ben fet...
Setmana SantaSetmana Santa

Warning