nokia2mp

05 Mar 2012 936 views
 
supporter of
atom rss 1.0 rss 2.0
web browser google del.icio.us digg technorati
| lost password
birth date
cancel
photoblog image No podem fer volar els coloms

No podem fer volar els coloms

Si el president Zapatero i el seu govern es caracteritzaven per no complir cap promesa el nou govern del PP amb el President Rajoy al capdavant es caracteritza per fer exactament el contrari del que havia promès. Han mentit sàdicament, han enganyat als votants i ara aplica una política d'extermini de l'estat del benestar. Tothom està d'acord amb les retallades i amb la premissa bàsica de que no podem gastar més diners dels que ingressem, però no poden aprofitar aquest escenari per tocar puntals bàsics de la nostra societat. Em sembla perfecte que retallin despeses de països de nous rics però si us plau inverteixin diners per estimular i fer créixer l'economia o ens convertirem en un país d'aturats que ens passarem el dia assentats als bancs donant de menjar als coloms.

 

 

If President Zapatero and his government were characterized by not fulfilling any promises, the new government of the Popular Party with President Rajoy at the lead is characterized by doing exactly the opposite of what was promised. They have lied sadistically, they have lied to the voters and now they implement a policy of extermination of the welfare state. Everyone agrees with the cuts and the basic premise that we can not spend more money than we have, but they can not use this scenario to play with basic pillars of our society. It is great to cut costs of new rich countries but please invest money to stimulate and grow the economy or we will become an unemployed country that spent the day seated on benches feeding the pigeons.

No podem fer volar els coloms

Si el president Zapatero i el seu govern es caracteritzaven per no complir cap promesa el nou govern del PP amb el President Rajoy al capdavant es caracteritza per fer exactament el contrari del que havia promès. Han mentit sàdicament, han enganyat als votants i ara aplica una política d'extermini de l'estat del benestar. Tothom està d'acord amb les retallades i amb la premissa bàsica de que no podem gastar més diners dels que ingressem, però no poden aprofitar aquest escenari per tocar puntals bàsics de la nostra societat. Em sembla perfecte que retallin despeses de països de nous rics però si us plau inverteixin diners per estimular i fer créixer l'economia o ens convertirem en un país d'aturats que ens passarem el dia assentats als bancs donant de menjar als coloms.

 

 

If President Zapatero and his government were characterized by not fulfilling any promises, the new government of the Popular Party with President Rajoy at the lead is characterized by doing exactly the opposite of what was promised. They have lied sadistically, they have lied to the voters and now they implement a policy of extermination of the welfare state. Everyone agrees with the cuts and the basic premise that we can not spend more money than we have, but they can not use this scenario to play with basic pillars of our society. It is great to cut costs of new rich countries but please invest money to stimulate and grow the economy or we will become an unemployed country that spent the day seated on benches feeding the pigeons.

comments (0)

no comments yet, be the first to write one!

Leave a comment

must fill in
[stop comment form]
show
for this photo I'm in a positive comments icon ShMood©
camera BlackBerry 9300
exposure mode full manual
shutterspeed 0/1s
aperture f/0.0
sensitivity unknown
focal length 0.0mm
Paternitat 2Paternitat 2
Els murs de BarcelonaEls murs de Barc...
Festes de Santa EulaliaFestes de Santa ...

Warning