nokia2mp

24 Jan 2012 1,386 views
 
supporter of
atom rss 1.0 rss 2.0
web browser google del.icio.us digg technorati
| lost password
birth date
cancel
photoblog image L'àngel caigut

L'àngel caigut

Passejant pel Mall de Dubai trobo un element decoratiu que em crida l'atenció. Un grup de figures humanoides es llença al buit adoptant una postura elegant i valenta. Sembla un missatge molt adequat per aquesta ciutat. La gent té confiança i seguretat en la continuïtat del seu benestar. No passa el mateix a Europa on la gent ha perdut les esperances posades en el  model conegut com Unió Europea. Els països del sud hem dilapidat els recursos aportats pel països del centre i nord d'Europa gracies a una colla de governants ineptes, sense un veritable esperit Europeista i que fins i tot han utilitzat la mentida per maquillar la malversació dels diners de tots els europeus. Els països prestataris no han pogut recuperar la inversió i han fracassat en el seu intent de crear mercats desenvolupats i estables on vendre les seves mercaderies i serveis. Els països europeus cauen del regne dels cels capitalista i son substituïts per altres economies mes rendibles i concentrades com Dubai, Xina o Rússia. La riquesa es desplaça de continent seguint un cicle més de la història.

 

Fallen Angel

Walking through the Dubai Mall I find a decorative element that captures my attention. A group of humanoid figures jumping into the void adopting a bold and elegant posture. It seems a very appropriate message for this city. People have trust and confidence in the continuity of their welfare. Not like in Europe where people have lost hope in the model known as the European Union. The southern countries we have squandered the resources afforded by the countries of central and northern Europe thanks to a bunch of inept rulers, without a true European spirit, that have even lied  to disguise the embezzlement of the money of all European citizens . The lenders have not been able to get return of investment and have failed in his attempt to create stable and developed markets  to sell their goods and services. European countries are falling off the kingdom of capitalist heaven and are replaced by other economies more profitable and concentrated such as Dubai, China or Russia. The wealth is shifting out of the continent following another cycle of the history.

L'àngel caigut

Passejant pel Mall de Dubai trobo un element decoratiu que em crida l'atenció. Un grup de figures humanoides es llença al buit adoptant una postura elegant i valenta. Sembla un missatge molt adequat per aquesta ciutat. La gent té confiança i seguretat en la continuïtat del seu benestar. No passa el mateix a Europa on la gent ha perdut les esperances posades en el  model conegut com Unió Europea. Els països del sud hem dilapidat els recursos aportats pel països del centre i nord d'Europa gracies a una colla de governants ineptes, sense un veritable esperit Europeista i que fins i tot han utilitzat la mentida per maquillar la malversació dels diners de tots els europeus. Els països prestataris no han pogut recuperar la inversió i han fracassat en el seu intent de crear mercats desenvolupats i estables on vendre les seves mercaderies i serveis. Els països europeus cauen del regne dels cels capitalista i son substituïts per altres economies mes rendibles i concentrades com Dubai, Xina o Rússia. La riquesa es desplaça de continent seguint un cicle més de la història.

 

Fallen Angel

Walking through the Dubai Mall I find a decorative element that captures my attention. A group of humanoid figures jumping into the void adopting a bold and elegant posture. It seems a very appropriate message for this city. People have trust and confidence in the continuity of their welfare. Not like in Europe where people have lost hope in the model known as the European Union. The southern countries we have squandered the resources afforded by the countries of central and northern Europe thanks to a bunch of inept rulers, without a true European spirit, that have even lied  to disguise the embezzlement of the money of all European citizens . The lenders have not been able to get return of investment and have failed in his attempt to create stable and developed markets  to sell their goods and services. European countries are falling off the kingdom of capitalist heaven and are replaced by other economies more profitable and concentrated such as Dubai, China or Russia. The wealth is shifting out of the continent following another cycle of the history.

comments (0)

no comments yet, be the first to write one!

Leave a comment

must fill in
[stop comment form]
show
for this photo I'm in a positive comments icon ShMood©
camera BlackBerry 8900
exposure mode full manual
shutterspeed 0/1s
aperture f/0.0
sensitivity unknown
focal length 0.0mm
Paternitat 2Paternitat 2
Festes de Santa EulaliaFestes de Santa ...
L'últim viatge de l'anyL'últim viatge d...

Warning